Over Rosalie

Hoi, ik ben Rosalie van der Hammen: gevoelsmens, reis- en natuurliefhebber, avonturier, masseuse en holistisch therapeut in opleiding. Inmiddels heb ik de opleiding Holistisch Therapeut bij ZoMa opleidingen afgerond, hét gerenommeerde holistische opleidingsinstituut van Nederland.

Rosalie_houseofflowandgrow

Focus op mentale problematiek

Iedereen is welkom in mijn massage- en holistische praktijk ‘House of Flow and Grow’ in Gorinchem die een klik voelt met mij. Ik richt me vooral op volwassenen met mentale klachten, die vaak al vele therapieën en healing methoden geprobeerd hebben, maar nog niet tot de kern van de klachten zijn gekomen. Mijn kracht is dat we samen naar de wortel van jouw verstoringen gaan.

Kernwaarden

Veiligheid, respect en out of the box handelen zijn mijn kernwaarden. Ik creëer een setting waarin alles er mag zijn in liefde. Alleen dan – als er geen oordeel en vastomlijnde methodes zijn – kun je veilig de diepere laag en de kern bereiken en blokkades helen.

Innerlijke reis

Mijn innerlijke reis begon in 2016 nadat mijn relatie sneuvelde. Ik ben toen letterlijk gaan reizen, naar onder andere Afrika en Australië. Tijdens mijn reizen heb ik prachtige ervaringen en natuurwijsheid opgedaan en de nodige levenslessen geleerd. Deze geef ik graag door, aangevuld met mijn intuïtie en kennis en ervaring als holistisch therapeut.

‘Mijn leven veranderde toen ik mijn hart weer ging volgen. Want als je op je hart durft te vertrouwen – durft te voelen wat je nodig hebt en jou vreugde geeft – en je laat leiden, dan kom je altijd waar je zijn mag. Dat gun ik jou ook.’